galeria d'imatges


LLUÈRNIA A L'ESCOLA

Durant aquesta setmana, l'escola ha estat ambientada amb llums i colors en motiu del festival del foc i de la llum. Hem fet psicomotricitat, música, hem explicat contes, taula de llum,... 

 

Gràcies famílies per col·laborar portant objectes de casa, junts fem escola! 


ENS VISITA LA CASTANYERA

Durant aquesta setmana hem tingut la visita de la Castanyera a l'escola. Per poder-ne gaudir tots, primer ha visitat els més petits de l'escola, dimecres els nens i nenes de les aules 1 i 2 i finalment, hem celebrat la castanyada els nens i nenes més grans.

Hem ballat i cantat amb ella i hem jugat amb tot el que ens ha portat! 

A més, ens ha preparat un dinar especial amb magranes, moniatos i castanyes!!! 


VIVIM LA TARDOR

Durant aquestes setmanes l'escola s'ha omplert de tardor. Juguem, manipulem, observem, olorem... tot d'objectes propis d'aquesta estació de l'any. D'aquesta manera, treballem l'apropament directa a la realitat amb elements naturals del seu entorn, descobrim noves textures, colors, formes... i aprenem nou vocabulari, cançons, danses... 

 

A les imatges els veureu ensenyant elements que han portat passejant amb la família, manipulant pinyes, castanyes, blat de moro..., tastant i pintant amb moniato, jugant amb fulles, collint castanyes, passejant amb els seus companys d'escola, fent pintura amb els colors de la tardor... Cada grup d'edat ho viu d'una manera diferent! 


JOCS ESPONTANIS AL PATI

Per fer volar la imaginació no ens calen joguines! 


JOC HEURÍSTIC

El joc heurístic fa que l'infant posi en pràctica d'una manera creativa i divertida l'aprenentatge a partir de l'assaig-error, sense haver de buscar el bon resultat ni la por a fracassar. 

És un joc d'imaginació on els nens/es es pregunten "Què és això?", "Què puc fer?", "S'aguanta, rodola, cau, hi cap...?"  Si abans el que feien era posar-se els objectes a la boca, sacsejar-los, picar... ara els posen, treuen, apilen, combinen... 

 

Aquesta activitat els permet que investiguin i explorin per iniciativa pròpia, amb les condicions adequades i els materials corresponents; sempre respectant la seva individualitat.  

 


IMAGINEM I CONSTRUÏM JUNTS

Els nens i nenes de les aules 3 i 4 hem gaudit d'una proposta amb capses de cartró i paper de diari. Hem creat construccions gegants, hem fet trens, tobogans, cases, ens hem enfilat damunt les capses, hem esparracat el paper de diari,... Ens ho hem passat pipa! 


EXPERIMENTEM I MANIPULEM

Ens enriquim sensorialment i desenvolupem progressivament la motricitat fina jugant amb revistes. 


JOCS INFINITS

Construccions conjuntes amb històries plenes d'imaginació.


PETITES RESPONSABILITATS

Som els nens/es grans de l'escola i ens encanta tenir petites responsabilitats. Cada dia els cuiners anem a buscar el dinar a la cuina i parem la taula!


ELS NOSTRES PRIMERS GARGOTS

Per molts de nosaltres és la primera vegada que pintem amb ceres. Mireu quins dibuixos més divertits hem fet!   


DIES D'ADAPTACIÓ

Dies de retrobaments, d'espais nous, de jugar junts, d'abraçades i petons... 


FESTES DEL TURA

A l'escola també vivim les festes: ballem els gegants, cabeçuts i cavallets!