galeria d'imatges


JOC HEURÍSTIC

El joc heurístic fa que l'infant posi en pràctica d'una manera creativa i divertida l'aprenentatge a partir de l'assaig-error, sense haver de buscar el bon resultat ni la por a fracassar. 

És un joc d'imaginació on els nens/es es pregunten "Què és això?", "Què puc fer?", "S'aguanta, rodola, cau, hi cap...?"  Si abans el que feien era posar-se els objectes a la boca, sacsejar-los, picar... ara els posen, treuen, apilen, combinen... 

 

Aquesta activitat els permet que investiguin i explorin per iniciativa pròpia, amb les condicions adequades i els materials corresponents; sempre respectant la seva individualitat.  

 


IMAGINEM I CONSTRUÏM JUNTS

Els nens i nenes de les aules 3 i 4 hem gaudit d'una proposta amb capses de cartró i paper de diari. Hem creat construccions gegants, hem fet trens, tobogans, cases, ens hem enfilat damunt les capses, hem esparracat el paper de diari,... Ens ho hem passat pipa! 


EXPERIMENTEM I MANIPULEM

Ens enriquim sensorialment i desenvolupem progressivament la motricitat fina jugant amb revistes. 


JOCS INFINITS

Construccions conjuntes amb històries plenes d'imaginació.


PETITES RESPONSABILITATS

Som els nens/es grans de l'escola i ens encanta tenir petites responsabilitats. Cada dia els cuiners anem a buscar el dinar a la cuina i parem la taula!


ELS NOSTRES PRIMERS GARGOTS

Per molts de nosaltres és la primera vegada que pintem amb ceres. Mireu quins dibuixos més divertits hem fet!   


DIES D'ADAPTACIÓ

Dies de retrobaments, d'espais nous, de jugar junts, d'abraçades i petons... 


FESTES DEL TURA

A l'escola també vivim les festes: ballem els gegants, cabeçuts i cavallets!