escola oberta a les famílies

Entenem que la família és l’element més important en el desenvolupament de l’infant i que com a mestres
l’hem de respectar i valorar com a tal.  Ens dirigim a la famílies des d'un lloc d'escola i de compartir. 

Creiem que la relació creada i establerta entre l'escola i la família és d'enorme importància per a la petita infància, per tant, l'escola ha de ser oberta, un lloc de trobada democràtic i participatiu que ofereixi oportunitats on les famílies puguin participar, intercanviar i compartir amb les mestres. 

 

Per les famílies, participar i gaudir de les experiències i vivències de l'escola amb els seus fills i filles és la forma més bonica d'implicació en el seu aprenentatge i educació. 

Contacte diari

Cada dia, a les entrades i sortides de l'escola hi ha un intercanvi d'informació entre nosaltres, explicant el que hem fet durant el dia. 


Agenda

Tenim una agenda com a mitjà de comunicació on s'explica el dia a dia de l'infant, tan a casa com a l'escola.  


Entrevistes personals

L'entrevista amb els pares ens serveix per trobar les vies de comunicació i les actituds necessàries per establir una aliança més eficaç entre l'escola i la família. És interessant poder tenir aquest contacte directe i personal sempre que sigui necessari. 

 


Trobades informatives

En general fem dues trobades informatives. La primera és per donar la benvinguda al nou curs, conèixer el nou espai del fill/a, els objectius, les activitats que es faran, sortides...

 

L'altra trobada que fem és perquè les famílies coneguin de ben a prop el nostre dia a dia mitjançant fotografies dels mateixos infants. També parlem de les característiques dels infants i de com treballem totes les àrees.
 

 


Celebracions

Ens agrada compartir moments i experiències junts, per això les festes que celebrem a l'escola les fem convidant a les famílies: tardor, Nadal, Carnestoltes, final de curs...